Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Maxima siguranta in toate situatiile de conducere


ATE logo

Cu aproape 4 milioane de discuri de frana vandute, ATE este unul dintre cei mai importanti furnizori de elemente de franare din Europa. Ca si in cazul placutelor de frana Originale, ATE este o dovada de calitate, utilizata in intreaga lume pana la 100%. Astfel, ATE are gama cea mai mare de discuri, in prezent pentru producatorii de autoturisme pentru piata pieselor de schimb de calitate OEM. ATE Continental Teves este recunoscuta de catre cei mai mari producatori de autoturisme in intreaga lume fiind furmizor oficial de prim montaj si in acest scop, compania a dezvoltat programul electronic de stabilitate (ESP) pentru BMW, Daimler Chrysler, General Motors, Honda, Porsche, Volkswagen, etc. Continental Teves in Frankfurt, (sediul central al producatorului) detine o cota de piata mondiala de 26% in distribuirea pentru sistemele ABS, ESP si ASR , iar in Europa 39%. 10,775 de angajati ai companiei, reflectata rezultatele de success al companiei.


Doar despachetati si instalati!


ATE logo

Combinatie perfecta. ATE prezinta gama de discuri de frana tratate cu vopsea ecologica cu o baza de aluminiu ceea ce confera discului o protectie anticoroziva. Acest strat protectiv nu are nici un effect negativ asupra caracteristicilor de franare, acest lucru a fost confirmat in testele effectuate de TUV (Asociatia de Inspectie Tehnica). Nici un tratament suplimentar, cum ar fi cel de curatare, nu este necesar inainte de instalare "doar despachetati si instalati!"


ATE logo

Noile discuri de frana Nituite. Ele sunt atat de complicate ca, pana in prezent, acestea au fost cu greu disponibile pe piata pieselor de schimb. ATE a gasit o solutie si este astfel una dintre primele companii care furnizeaza acest produs, ca piese de schimb. Discurile de frana nituite sunt acum disponibile doar pentru o gama de modele BMW seria 5 (E60), seria 6 (E63 si E64). Producatorii de autovehicole incearca sa reduca greutatea autovehicolelor la maxim, motiv pentru care cei de la ATE au creat discurile nituite ca si alternativa disponibila pentru discurile de frana din carbon si cele ceramice. Discul turnat, este fixat de un inel din aluminiu folosind nituri, reducand greutatea cu aproximativ 10% in comparative cu discurile traditionale.


ATE logo

In piata de schimb a pieselor auto ATE ofera placute de frana in proportie de 95%. ECE-R90 este o parte a Directivei 98/12/CE privind sistemul de franare si asigura faptul ca placute de frana au o calitate consecventa. Corespund cerintelor exigente ECE (Certificatul international de inspectie tehnica )