Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bendix - Alegerea ta adevarata in franare


Bendix

Compania a fost fondata in 1924, de Bendix Vincent. Compania a adus mai multe inovatii tehnice introduse in industria auto, transport si industria aerospatiala. Bendix este cunoscut sub numele de "cel mai mare furnizorul de gama de piese de frana, oferind produse de inalta calitate.

Un moment important in istoria companiei in anul 1967, Bendix a fabricat placuta de frana cu numarul 200mill. Cativa ani mai tarziu a inceput fabricarea primului sistem de ABS pentru autoturismele cu tractiune integrala.

Cu o experienta de peste 85 de ani compania Bendix dezvolta in mod constant tehnologii si game de produse noi ajungand astfel cel mai important si cel mai cunoscut furnizor de elemente de frana.

Pentru companie este foarte important sa produca elemente de franare de o calitate exceptionala atat in productia de piese pentru prim montaj cat si pentru cel de after market, astfel Bendix incearca sa reduca efectele secundare neplacute in timpul franarii, cum ar fi zgomotul si praful de frana. Este producatorul de prim montaj pentru 848 de tipuri de automobile, cum ar fi Ford-F150, VW Touareg, Porsche Boxter, BMW Mini Cooper si altii.

Gama de produse: discuri si placute de frana, tamburi de frana, elemente hidraulice, garnituri de frana, lichid frana.