Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bilstein - Calitate pe care te bazezi


Marca Bilstein este de multi ani echivalenta cu calitatea si performanta in domeniul amortizoarelor de suspensie. De la echipe de competitii in sporturile cu motor, la firme prestigioase specializate in tuning, si pana la cei mai renumiti constructori de autovehicule, precum BMW, Ferrari, General Motors, Jaguar, Maserati, Mercedes, Porsche, Subaru, tehnologia si capacitatea de inovatie a Bilstein este folosita si apreciata pe toate meridianele globului.


Bilstein B1


bilstein oe bilstein

Kit de protectie

Kit-ul de protectie Bilstein consta din tampoane limitatoare si burdufe de protectie. Tamponul limitator protejeaza amortizorul, nepermitand distrugerea componentelor interioare in cazul compresiei la maxim. Mantaua de protectie protejeaza tija de praf si noroi, marind durata de viata a amortizorului. Inlocuirea acestor kituri de protectie este o necesitate.
Se recomanda schimbarea kit-ului de protectie odata cu schimbarea amortizorului .

Bilstein B2


bilstein oe bilstein

Amortizor pentru reparative avantajoasa.

Amortizor bitubular cu ulei recomandat pentru inlocuirea cu costuri minime, fara a face insa rabat de la calitatea amortizorului uzat la un autovehicol dotat cu amortizoare pe ulei ca echipament original.

Bilstein B3


bilstein oe bilstein

Arcuri de calitate OEM fara compromisuri, calitate vanadium-crom sau din otel cromat, cu invelis de silicon pentru un nivel extrem de ridicat de rezistenta la rupere si coroziune.

Bilstein B4


bilstein

Amortizor monotubular cu presiune gaz, folosit practic in toate tipurile de autovehicole din ultimul deceniu.
Avantaje:
Forta constanta de amortizare sub nici o sarcina.
Rezerve de mare putere pentru securitate maxima.
Pastrarea sentimentului de amortizare ca in prima zi.
Calitate originala.
Tehnologie de presiune Bilstein.
Amortizoarele cu suspensie pneumatic.
Lucrand impreuna cu inginerii de la Mercedes-Benz, Bilstein a dezvoltat o gama de top al suspensiei. De acest sistem se bucura Mercedes-Benz S-class (W220/C215) echipat cu suspensie activa, fiind printre primele serii cu o astfel de tehnologie.

Bilstein B6


bilstein

Amortizor pentru o suspensie sportiva, fara coborarea gardei la sol.
Amortizor monotubular, cu ulei si gaz la presiune inalta. Datorita fortelor de amortizare crescute, superioare fortelor unui amortizor original, imbunatateste simtitor stabilitatea si manevrabilitatea. Se recomanda pentru autoturisme sport, vehicule de teren, cand se doreste o suspensie mai performanta decat cea originala insa nu se doreste coborarea gardei la sol. Constructia "upside-down" la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale. Testat pe circuitul de la Nurburgring.

Bilstein B6 offroad


bilstein

In cazul vehiculelor de teren, noi oferim o versiune adaptata la nevoile specifice ale Bilstein B6. Potrivire exacta reduce miscarea necontrolata a directiei si ofera rezistenta sasiului. Garanteaza un control mai bun si, astfel, o manipulare mai sigura si mai bine controlata a tractiunii.

Bilstein B8


bilstein

Performanta pe care o poti simti.
Amortizor sport cu nivel ridicat de confort.
Amortizor monotubular cu tehnologie Bilstein Upside-Down.
Amortizor cu gaz.

Bilstein B10


bilstein

Kit de suspensie pentru coborarea gardei la sol.
Kit de suspensie format din 4 amortizoare bitubulare, cu ulei si gaz, si 4 arcuri, pentru coborarea gardei la sol. Prin coborarea diferentiata, cu 60 mm a puntii fata si cu 40 mm a puntii spate, masina are un aspect mai agresiv. Look sportiv si manevrabilitate crescuta la un pret excelent.

Bilstein B12


bilstein

Kit de suspensie pentru coborarea gardei la sol.
Kit de suspensie format din 4 amortizoare monotubulare, cu ulei si gaz la inalta presiune, si 4 arcuri, pentru coborarea gardei la sol. Datorita fortelor de amortizare crescute, superioare fortelor unui amortizor original, si datorita coborarii centrului de greutate al autoturismului, imbunatateste mult stabilitatea si manevrabilitatea. Constructia "upside-down" la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale.
Coborarea gardei la sol, intre 25 si 40 mm, este coroborata cu setarea fortelor de amortizare si este aleasa in urma unor probe de drum complexe pentru fiecare model de autoturism.

Bilstein B14 B16


bilstein

Kit de suspensie reglabile pe inaltime.
Kit de suspensie format din 4 amortizoare monotubulare, cu ulei si gaz la inalta presiune, si 4 arcuri, pentru tuning profesional prin coborarea variabila a gardei la sol. Datorita fortelor de amortizare crescute, semnificativ mai mari decat la un amortizor original, si datorita coborarii dupa dorinta a centrului de greutate al autoturismului, asigura obtinerea unei tinute de drum caracteristice competitiilor auto. Constructia "upside-down" la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale. Pachetul de amortizoare permite mentinerea in stare tensionata a suspensiei pe tot intervalul de reglaj. Suprafata acoperita cu ajutorul Triple-C-Tehnologie pentru rezistenta la coroziune de lunga durata. Coborarea gardei la sol, intre 30 si 50 mm.

Bilstein B16 RIDECONTROL


bilstein

Aveti posibilitatea ca intr-o clipa sa selectati starea de la "confort" la "sport" din cabina masinii.
"Comfort" modul de compensare neteda pentru suprafete denivelate.
"Sport" modul de dinamica de conducere excelenta si rezerve pt puterea maxima in aplicatii limitate.
Reglabil in timpul instalarii cu 20mm pe ambele axe coborarea gardei la sol cu cca. 30-50 mm fata si spate.
Certificat TUV Germania.

Bilstein DampTronic


bilstein

O clasa exclusiva de putere pentru autoturisme exclusive: Porsche sau Nissan GT-R proprietari, care au ales deja sa experimenteze placerea de o suspensie revolutionara, activa (in cazul Nissan GT-R), pot obtine acum o solutie individuala.
Beneficiile produsului:
Perfect adaptate la sistemele de regare electronice
Ofera dinamica superioara conducerii cu trei nivele de stabilitate
Abilitatea de a trece rapid de la suspensiea confort cea de zi cu zi, la cea de sport pentru calatorii de lunga durata, precum si dreptul la o setare pentru curse
Posibilitatea reglarii cu 20mm in timpul instalarii la ambele axe
Coborarea gardei la sol cu cca. 30-50mm pa axa fata si pe cea din spate
Fabricat dintr-un aliaj special din aluminiu
Protectie - Triple-C-Technology pentru rezistenta impotriva coroziunii
Arcuri sport fabricate dintr-un material extreme de durabil
Tehnologie Gas pressure
Tehnologie BILSTEIN mono-tube/Upside-Down fabricat in Germany, certificate TUV

Bilstein MDS


bilstein

HIGH TECH FOR HIGH SPEED
Cu o participare de peste cincizeci de ani in sporturile cu motor cu un know-how bine integrat intr-un sistem unic - sport BILSTEIN cu motor MDS este platforma pentru o gama larga de versiuni de amortizoare de inalta performanta pentru uz profesional de curse.