Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HENGST - Qualitat aus Deutschland


Hengst ofera o gama completa de filtre pe piata pieselor de schimb, pentru toate modelele de motoare actuale - de la cea mai mica masina de pasageri la cel mai mare camion, pana la motoare stationare de nava. Pentru a garanta fiabilitatea motorului si functionarea optima, toate filtrele trebuie sa fie schimbate in mod regulat, singura modalitate de a reduce uzura de a extinde durata de viata a motorului si de a garanta performante. HENGST logo HENGST logo HENGST logo


Hartia de filtru joaca un rol important in filtrare. Hartiile de filtru sunt special proiectate, concepute pentru a fi mai stricte cerintele de calitate. Fibra lor si structura porilor, precum si gradul de filtrare sunt criteriile care trebuie sa fie garantate de catre producatorii de hartie in conformitate cu specificatiile fabricantului Hengst. Numai dupa un tratament special de impregnare hartia speciala devine hartie de filtru.
Dimensiunea uniforma a porilor atinge eficienta maxima si separarea de mizerie, cu o rezistenta de debit mica, particulele de murdarie sunt filtrate in intervalul de un milimetru.
Fibrele Nanofibers constau din polimeri cu un diametru de fibra de mai mic de 0,5 microni. (diametrul de un nanofiber este de 200 - 500 de ori mai mic decat diametrul de un fir de par uman ) sunt folosite in primul rand pentru vehicule comerciale si industriale de extractie de praf iar Meltblown sunt fabricate pe baza de poliester prin urmare a garanta un serviciu de viata semnificativ mai mare, sunt foarte adaptate la cerintele constructorilor de automobile.


Filtre de ulei HENGST


HENGST logo Filtrele de ulei Hengst sunt caracterizate de eficienta ridicata si capacitatea mare de filtrare a murdariei de mare capacitate de exploatare, precum si stoparea pierderilor de joasa presiune, care ajuta la conservarea rezervelor de energie a pompei de ulei. Unele filtre de ulei Hengst pentru cutia de viteze are inclus in constructie un magnet care retine piliturile de fier cauzate de uzura pinioanelor din cutie.


Filtre de aer HENGST


HENGST logo Pe langa principala activitate de dezvoltare in eficientizarea filtrarii aerului de admisie, HENGST pune accent si pe optimizarea acustica a sistemului de admisie. Module (carca-sele) de filtrare sunt fabricate prin injectare-turnare din plastic fiind produse in mai multe locatii din intreaga lume.


Filtre de combustibil HENGST


HENGST logo Filtre de combustibil Hengst elimina particulele de rugina si de praf, reziduri din rezervor, apa si alte substante care pot afecta negativ functionarea sistemelor moderne de injectie de carburant. Normele de calitate OE al filtrelor specifica folosirea "stat-and-the-art material" filtru de tip Meltblown, cum ar fi, de exemplu. Functionarea fara probleme a motorului si de protectie impotriva uzurii si a coroziunii sunt garantate de fiabilitate optima a filtrului de combustibil Hengst pe parcursul intregului interval de serviciu.


Filtre de habitaclu HENGST


HENGST logo HENGST logo Filtrele de aer de cabina elimina: gazele de esapament, praf, funingina si polen din admisia aerului si astfel protejaza starea de sanatate a conducatorului auto si a pasagerilor - o functie importanta, in special pentru persoanele cu alergii sau astm. Filtrul de aer de cabina protejaza de asemenea sistemul de incalzire si de aer conditionat de la poluare, garanteaza o imagine clara si, astfel, sa contribuie la o conducere mai sigura. Filtrul de aer de cabina este echipare standard la aproape toate modelele de vehicule noi. Hengst utilizeaza doar mijloace de filtrare care sa satisfaca cerintele de conducere auto si cele mai inalte standarde in materie de sanatate, siguranta si de confort.